Calcul Pensie 2.0

Contacteaza-ne la office@calculpensie.ro / 0744-777640

Iti calculam punctajul mediu anual, punctajul final si pensia cuvenita. Ce documente iti trebuie pentru un calcul - click.

Pagina 1 Calcul Pensie

Pagina 1 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 2 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 14 /click poza

Modelele de calcul sunt cu titlu informativ. Calculul dvs. este personalizat, cu date din carte dvs. de munca.
Raport personalizat 10-15 pg Corect, comod, repede Doar 600 lei

Ce iti trebuie pentru un calcul

Pasul 1
Sunt necesare urmatoarele copii Xerox ale actelor pentru a putea beneficia de un calcul:

  • Copie Cartea de Munca
  • Copie dupa confirmare/adeverinta studii facultate la zi - perioada de ani (daca este cazul)
  • Copie adeverinte sporuri care nu sunt trecute in Cartea de Munca (daca e cazul)
  • Adeverinta de la Casa de Pensii asupra Venitului asigurat incepand cu Aprilie 2001, pentru a obtine un calcul cat mai exact. In lipsa adeverintei, sunt folositoare si certificatele primite de la casa de pensii dupa 31 ianuarie ale fiecarui an. Dupa 15 martie ale fiecarui an aveti dreptul sa cereti in mod gratuit 1 data pe an, pentru anul precedent, adeverinta de la Casa de Pensii privind venitul asigurat.
  • Adeverinte pentru perioadele in care ati lucrat in diferite grupe de munca
 

Pasul 1

Daca esti din alta localitate decat Bucuresti trimite documentele prin posta sau curier impreuna cu datele tale de contact (nume, adresa, telefon si e-mail sau datele firmei tale pentru facturare) la:

Adresa:

In atentia: Calcul Pensie, D-na Emilia Gheorghiu, Ale. Dealul Macinului 4, Bl. D40, ap.25, sector 6, 062045, Bucuresti.

Daca esti din Bucuresti, contacteaza-ne la telefon 0744-777640 sau email office@calculpensie.ro pentru a stabili o intalnire (zona Drumul Taberei, Bdul Timisoara, Frigocom- statie tramvaie 25, 8, 47 sau masinile 137 si 138) unde vei aduce setul de documente necesare. Click pentru harta aici.

Pasul 3
In termen de maxim 1 saptamana vei primi inapoi pe posta setul de documente + factura cu plata ramburs: 600 lei + cost transport posta romana sau curier. Daca esti din Bucuresti, stabileste o intalnire la telefon 0744-777640 pentru a primi personal documentele de calculul si a efectua plata.

Donam 10% din incasari copiilor
Pornind de la dorinta de a sustine tanara generatie talentata, de a sustine valorile nationale, 10% din incasari sunt donate programelor asociatiei Centrul Gifted Education, www.giftededu.ro, asociatie nonprofit ce sprijina descoperirea potentialului fiecarui copil. Am fost impresionati de programele lor si de reusitele lor.

Prin urmare ne-am decis sa ii sprijinim!

Linux LogoNoi va recomandam sa beneficiati de un calcul corect al pensiei ASTAZI. Apelati cu incredere ca sa iesiti fara grija la pensie!
Sute de pensionari afirma ca sunt nemultumiti de felul in care pensiile le-au fost calculate. Paginile ziarelor abunda de istorii nefericite. Erori umane, rea-vointa sau pur si simplu neglijenta se transforma in drame sufletesti pentru pensionari. Noi va oferim un calcul corect al pensiei. Ca sa fii lipsit de griji inainte de a merge la Casa de Pensii si sa stii ce ti se cuvine.