Calcul Pensie 2.0

Contacteaza-ne la office@calculpensie.ro/ 0744-777640

Iti calculam punctajul mediu anual, punctajul final si pensia cuvenita. Ce documente iti trebuie pentru un calcul - click.

Pagina 1 Calcul Pensie

Pagina 1 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 2 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 14 /click poza

Modelele de calcul sunt cu titlu informativ. Calculul dvs. este personalizat, cu date din carte dvs. de munca.
Raport personalizat 10-15 pg Corect, comod, repede Doar 600 lei

Informatii Utile pentru Calculul Pensiei

Speram ca sunteti bine, bucurosi de vara si ..pensionari sau viitori pensionari, mai fericiti!

1. Dorim sa va multumim tuturor celor care ati apelat la serviciile noastre si va anuntam ca din data de 7.03.2023, serviciile noastre au alt pret, 600 lei. Beneficiati de servicii de aceeasi calitate ridicata dar si servicii suplimentare.

2. Celor care opteaza sa faca recomandari prietenilor ii incurajam sa o faca mai curand, pentru a beneficia de un pret fara concurenta. Avem o oferta speciala pentru aceia care ne-au devenit clienti: daca recomandati 2 prieteni deodata pentru un calcul al pensiei, fiecare va primi o reducere de 10%.

Te asteptam, daca te intereseaza:

  • Sa iesi la pensie linistit
  • Sa primesti un calcul CORECT al punctajului mediu anual, punctajului final si pensia cuvenita
  • Sa te consulti cu privire la pensia anticipata pe care o vei primi
  • Sa pui intrebari unui expert cu o bogata expertiza in calculul pensiilor
  • Sa fii convins ca pensia ta actuala este stabilita corect

Din experienta, va putem spune ca foarte multi pensionari au greseli in calculele pensiilor lor. Printre principalele greseli se numara: greseli in culegerea datelor din cartea de munca, neconsiderarea unor luni (omisia) din calculul pensiei, sume inexact preluate din cartea de munca, sporuri neluate in seama, si multe altele.

Aceste greseli se traduc in pierderi pentru pensionari, din experienta noastra, chiar si pana la jumatate de punct!! O astfel de reducere a punctajului final se traduce la o suma pierduta lunar de pensionar de pana la 348 lei!

O suma deloc neglijabila.

In incheiere, pentru a beneficia de un calcul corect, va recomandam sa obtineti de la Casele de Asigurari de sanatate (sunt obligati sa vi le emita la cerere) "Adeverinta de la Casa Pensii asupra Venitului asigurat incepand cu Aprilie 2001".

De ce este important sa o aveti in dosarul pe care ni-l prezentati?

Din cauza faptului ca datele trecute in cartea de munca adesea nu includ primele (care au fost incluse in venitul asigurat), sau venitul asigurat nu coincide cu venitul trecut in cartea de munca.

Nu uita, te poti bucura de linsite si de Calculul corect al pensiei tale la un pret fara concurenta!

Si poti sa-ti ajuti doi prieteni sa beneficieze de un pret si mai bun daca ii recomanzi tu! Citeste Marturiile clientilor.

Va dorim o viata lunga si plina de noroc!

Noi iti calculam pensia si punctajul CORECT.

Donam 10% din incasari copiilor
Pornind de la dorinta de a sustine tanara generatie talentata, de a sustine valorile nationale, 10% din incasari sunt donate programelor asociatiei Centrul Gifted Education, www.giftededu.ro, asociatie nonprofit ce sprijina descoperirea potentialului fiecarui copil. Am fost impresionati de programele lor si de reusitele lor.

Prin urmare ne-am decis sa ii sprijinim!

Linux LogoNoi va recomandam sa beneficiati de un calcul corect al pensiei ASTAZI. Apelati cu incredere ca sa iesiti fara grija la pensie!
Sute de pensionari afirma ca sunt nemultumiti de felul in care pensiile le-au fost calculate. Paginile ziarelor abunda de istorii nefericite. Erori umane, rea-vointa sau pur si simplu neglijenta se transforma in drame sufletesti pentru pensionari. Noi va oferim un calcul corect al pensiei. Ca sa fii lipsit de griji inainte de a merge la Casa de Pensii si sa stii ce ti se cuvine.