Calcul Pensie

Calcul Pensie 2.0

Contacteaza-ne la office@calculpensie.ro / 0744-777640 sau 0752-803986

Îţi calculăm punctajul mediu anual, punctajul final şi pensia cuvenită.

Pagina 1 Calcul Pensie

Pagina 1 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 2 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 14 /click poza

Modelele de calcul sunt cu titlu informativ. Calculul dvs. este personalizat, cu date din carte dvs. de munca.
Raport personalizat 10-15 pg Corect, comod, repede Doar 600 lei

Termeni şi condiţii

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. CALCULPENSIE.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare prealabilă.

Copyright

Întregul conţinut al site-ului www.calculpensie.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Calcul Pensie şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Calculpensie.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Toată informaţia prezentată pe site-ul Calcul Pensie este furnizată fără nici un fel de garanţie, expresă sau sugerată, incluzând fără a se limita la, garanţiile de vânzare sugerate, termenele de livrare, sau materialele. Informaţia prezentată poate include inacurateţi de ordin tehnic sau erori de tastare. Informaţiile acestui site vă sunt oferite cu bună credinţă, din surse apreciate ca fiind de încredere. În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactaţi şi vom lua măsurile necesare. Nu garantăm că informaţiile prezentate sunt exacte. CalculPensie.ro nu va fi responsabilă în fata nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. CalculPensie.ro nu va fi răspunzătoare pentru: - orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site - orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabila scrisă a autorilor lor. Raportul obtinut de la Calcul Pensie poate fi folosit in raporturile dvs. cu Casele de Pensii, fara a implica legal Calcul Pensie la vreo raspundere legata de calculul efectuat. Beneficiind de Calcul Pensie, va asumati integral orice viitoare utilizare a rezultatelor/informatiilor in raport cu institutiile statului.

Dispute şi Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.calculpensie.ro şi orice încercare de frauda va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între CalculPensie.ro şi clienţi va fi rezolvată pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romaneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Donam 10% din incasari copiilor
Pornind de la dorinta de a sustine tanara generatie talentata, de a sustine valorile nationale, 10% din incasari sunt donate programelor asociatiei Centrul Gifted Education, www.giftededu.ro, asociatie nonprofit ce sprijina descoperirea potentialului fiecarui copil. Am fost impresionati de programele lor si de reusitele lor.

Prin urmare ne-am decis sa ii sprijinim!

Linux LogoNoi va recomandam sa beneficiati de un calcul corect al pensiei ASTAZI. Apelati cu incredere ca sa iesiti fara grija la pensie!
Sute de pensionari afirma ca sunt nemultumiti de felul in care pensiile le-au fost calculate. Paginile ziarelor abunda de istorii nefericite. Erori umane, rea-vointa sau pur si simplu neglijenta se transforma in drame sufletesti pentru pensionari. Noi va oferim un calcul corect al pensiei. Ca sa fii lipsit de griji inainte de a merge la Casa de Pensii si sa stii ce ti se cuvine.