Calcul Pensie 2.0

Contacteaza-ne la office@calculpensie.ro / 0744-777640

Iti calculam punctajul mediu anual, punctajul final si pensia cuvenita. Ce documente iti trebuie pentru un calcul - click.

Pagina 1 Calcul Pensie

Pagina 1 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 2 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 14 /click poza

Modelele de calcul sunt cu titlu informativ. Calculul dvs. este personalizat, cu date din carte dvs. de munca.
Raport personalizat 10-15 pg Corect, comod, repede Doar 600 lei

Exemplu de Calcul

Avantaje

Noi va oferim posibilitatea simularii de calcul al punctajului la diferite date (pensionare la limita de varsta, anticipata, anticipata partiala).

Beneficiati de Acuratete, Siguranta si Incredere in CALCULUL PENSIEI ce respecta prevederile LEGII nr. 19/ 17 martie 2000, cu toate modificarile si completarile (LEGEA nr. 250/19 iulie 2007, OUG nr. 100/2008, etc) pana la si inclusiv LEGEA nr. 263/2010 cu toate completarile.

Va asiguram un raport final, cu un calcul corect prezentat intr-o forma moderna, comoda si accesibila intr-o listare de 10-15 pagini.

Fa click pe pozele din stanga si urmareste exemplul de calcul.

Doriti sa fiti convinsi ca pensia dvs. este stabilita CORECT? Doriti sa cunoasteti cuantumul pensiei pe care o veti primi la PENSIONARE? Noi va oferim o solutie simpla si comoda!

"Am fost foarte multumit de rezultatul obtinut. Dvs ati reusit sa imi oferiti cu maximum de detalii punctajul final si pensia [...citeste marturii clienti]" - G. Tanase

Va calculam:

  • Punctajul Mediu Anual
  • Punctajul Final
  • Pensia Cuvenita

Donam 10% din incasari copiilor
Pornind de la dorinta de a sustine tanara generatie talentata, de a sustine valorile nationale, 10% din incasari sunt donate programelor asociatiei Centrul Gifted Education, www.giftededu.ro, asociatie nonprofit ce sprijina descoperirea potentialului fiecarui copil. Am fost impresionati de programele lor si de reusitele lor.

Prin urmare ne-am decis sa ii sprijinim!

Linux LogoNoi va recomandam sa beneficiati de un calcul corect al pensiei ASTAZI. Apelati cu incredere ca sa iesiti fara grija la pensie!
Sute de pensionari afirma ca sunt nemultumiti de felul in care pensiile le-au fost calculate. Paginile ziarelor abunda de istorii nefericite. Erori umane, rea-vointa sau pur si simplu neglijenta se transforma in drame sufletesti pentru pensionari. Noi va oferim un calcul corect al pensiei. Ca sa fii lipsit de griji inainte de a merge la Casa de Pensii si sa stii ce ti se cuvine.