Calcul Pensie 2.0

Contacteaza-ne la office@calculpensie.ro / 0744-777640

Iti calculam punctajul mediu anual, punctajul final si pensia cuvenita. Ce documente iti trebuie pentru un calcul - click.

Pagina 1 Calcul Pensie

Pagina 1 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 2 / click poza

Pagina 2 Calcul Pensie

Pagina 14 /click poza

Modelele de calcul sunt cu titlu informativ. Calculul dvs. este personalizat, cu date din carte dvs. de munca.
Raport personalizat 10-15 pg Corect, comod, repede Doar 600 lei

Programul Calcul Pensie

Calcul Pensie este o solutie informatica ce a aparut pe piata din dorinta sincera de a rezolva o problema reala: calculul pensiilor de stat.
Programul a luat fiinta atunci cand un foarte bun programator, fost cercetator la Institutul de Cercetari in Informatica, a dorit sa afle cuantumul pensiei sale in avans calculului Casei de Pensii. Dupa studiul legislatiei, programarea propriu-zisa si testarea produsului a avut loc primul calcul - cel al pensiei personale - care s-a dovedit corect, cu un rezultat egal cu cel calculat oficial.

Zeci de alti cunoscuti si prieteni s-au adresat apoi dintr-o nevoie autentica de a isi confirma previziunea pensiei, de a fi fara grija si de a avea siguranta ca acest calcul este corect. Programul a servit astfel zecilor de utilizatori, furnizand un rezultat corect intr-o forma moderna, comoda si accesibila.

Dorim sa avertizam viitorii pensionari ca actualele "nereguli" si nemultumiri firesti legate de calculul pensiei se datoreaza adeseori unor erori umane: conform noii legi, la calculul pensiei trebuie introduse toate salariile, iar acest lucru s-a realizat manual in programul caselor de pensii, cu potential de eroare. Completarea gresita sau neglijenta a cartilor de pensii, ne-eliberarea sporurilor de salariu sau chiar necompletarea cartilor de munca cu orele suplimentare sunt adeseori motive de exasperare pentru viitori pensionari. In cele din urma..."Errare humanum est".. Insa nemultumirea celor nedreptatiti de sistem ramane...Fara sa mai vorbim de atatia care si astazi au probabil pensii mai mici nestiind sa se fi strecurat vreo eroare..

Va invitam sa beneficiati de Acuratete, Siguranta si Incredere in CALCULUL PENSIEI ce respecta prevederile LEGII nr. 19/ 17 martie 2000, cu toate modificarile si completarile (LEGEA nr. 250/19 iulie 2007, OUG nr. 100/2008, etc) pana la si inclusiv LEGEA nr. 263/2010 cu toate modificarile.

Va asiguram un raport final, cu un calcul corect prezentat intr-o forma moderna, comoda si accesibila intr-o listare de 10-15 pagini.

Noi va oferim un calcul corect al pensiei. Ca sa fii lipsit de griji inainte de a merge la Casa de Pensii si sa stii ce ti se cuvine.

"Am fost foarte multumit de rezultatul obtinut. Dvs ati reusit sa imi oferiti cu maximum de detalii punctajul final si pensia [...citeste mai mult]" - G. Tanase

Utilizand rezultatele Calcul Pensie, sunteti de acord cu termenii legali.

Va calculam:

  • Punctajul Mediu Anual
  • Punctajul Final
  • Pensia Cuvenita

Donam 10% din incasari copiilor
Pornind de la dorinta de a sustine tanara generatie talentata, de a sustine valorile nationale, 10% din incasari sunt donate programelor asociatiei Centrul Gifted Education, www.giftededu.ro, asociatie nonprofit ce sprijina descoperirea potentialului fiecarui copil. Am fost impresionati de programele lor si de reusitele lor.

Prin urmare ne-am decis sa ii sprijinim!

Linux LogoNoi va recomandam sa beneficiati de un calcul corect al pensiei ASTAZI. Apelati cu incredere ca sa iesiti fara grija la pensie!
Sute de pensionari afirma ca sunt nemultumiti de felul in care pensiile le-au fost calculate. Paginile ziarelor abunda de istorii nefericite. Erori umane, rea-vointa sau pur si simplu neglijenta se transforma in drame sufletesti pentru pensionari. Noi va oferim un calcul corect al pensiei. Ca sa fii lipsit de griji inainte de a merge la Casa de Pensii si sa stii ce ti se cuvine.